8.2 I need..


... You and you and click for more..





Včerejšek byl zvláštní, byla jsem strašně unavená.. celou dobu..
hrozně jsem se s tím snažila bojovat - dala jsem si grep, dala jsem si kafe, pak jsem si dala retbull a nic.. nevim, posledni dobou to mám často.. že by z toho omezeného mnozství sacharidu??
Jinak jsem byla teda ve škole do pul 4, pak sla na chvilinku domu a pak hned jela do práce, kde jsem byla až do pulnoci, takže nic moc extra den to nebyl.. v pátek si jdu koupit auto, na to se těším asi nejvíc :D..
Váha mi ukazala dneska: 59,3 kg :/ Nic moc, alespoň, že to nejde nahoru..

JIDELNICEK:
Snídaně: knackebrot žitný, (15g)pomazánka ze 4 druhu ořechu (na 100g = 2000KJ, 13g sacharidu); sojový koktejl (250ml sojového light mléka, 2 jahody, lžička bílého jogurtu)
Svačina: káva, korbáčík
Oběd: Párek, Fazole (70g)
Svačina: Grep
Večeře: 2pl Debrecínky, 2pl eidamu, cherry rajčata, okurka, římský salát

KJ: 3000
Sacharidů: 40
Pohyb: 1700

Komentáře

  1. mě dnes váha ukázala úplně stejně, ale jsem nějaká nafouklá, tak jsem si koupila Šaraticu :D podle mě jsi unavená z toho množství sacharidů, taky jsem pak úplně nepoužitelná - dám si kafe v 8 večer a stejně to se mnou nic nedělá.. :( ale jídelák máš krásný ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky si myslím, že to bude sacharidama.. A ta váha a ta fotka, pořád nechápu, že mám míň a vypadám oproti Tobě, že bych tu Tvoji váhu měla mít ja :D

    OdpovědětVymazat
  3. Náhodou máš váhu fajn, nestoupá, buď ráda. ;) ... Jaký si jdeš koupit auto? :D A ta únava klidně sacharidama být může ;) Tak si něco malýho zkus dát a uvidíš jestli se dostaví změna :)):D

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě ta únava bude z nedostatku sacharidů... I když sacharidy jsou i v ovoci, ne? A ovoce neškodí ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Musím se vrátit...