Musím se vrátit...

Ahoj všichni,

je to už extrémně dlouhá doba, co jsem tu byla naposled. Přesně je to 5 let!!
Je mi jasné, že už nikdo jen tak na tento blog nepřijde a nedělám si moc iluze. Ale potřebuji se opět dostat do formy a potřebuji podporu ostatních pro Ana a všech, co jdou za svým hubeným snem a taky ráda podpořím druhé v cestě za hubnutím ❤️

Ve zkratce o mně: Jsem studentka předposledního (5.ročníku) medicíny. Příští rok se ze mě stane lékařka.. Což je docela ironie, vzhledem k tomu, že nedokážu zhubnout se znalostmi jaké mám..
No každopádně. Jsem loni v létě přibrala na 70kg. Od té doby jsem se nevážila, ale stačí mi moje rozměry: 97 - 67 - 106. To je šílený.. Stačilo jenom povolit uzdu, pít hodně alkoholu a pařit a nešťastně se zamiloval a tramtadádáááá.. Dříve jsem byla hodně hubená, spokojená. Měla jsem nejmenší váhu v roce 2011/2012 a to 50kg (177cm). Rok od roku jsem přibrala, ale nijak vyrázně. Ale každý rok 2-4kg. Začátkem roku 2017 jsem mohla mít kolem 64kg. Což se ještě relativně dalo, ale né tolik kolik mám teď. A ty rozměry :(.
Potřebuji to dát dolu. Snažím se už 3/4 roku. Dřu v posilovně, hlídám si stravu, ale prostě to není ono. Musím se opět stát pro Ana se vším všudy, abych konečně se zase mohla na sebe podívat do zrcadla a nerozbrečet se nad mojí obří tlustou prdelí.
Nyní žiji v Německu a jsem zde na do začátku července na stáži v nemocnici. Většinu času trávím na nohách (od 8 do 17:00) na službě. Poté jdu domu a učím se němčinu a nebo na zkoušky - které musím dělat v Praze v mé domovské univerzitě. Často tedy lítám do Prahy. Nejen za zkouškami ale i přáteli. Mám šest let vztah, který si prošel krizí loni. Koncem července odjíždím na měsíc a půl do Thajska na stáž do nemocnice - opět :D a předtím mě čekají náročné zkoušky v Praze. Budu měsíc v Thajsku a pak chci jet do Kambodže a Vietnamu a vrátím se koncem září.
Tak to je ve zkratce můj život.
Mám dobré i špatné přátele, mám rodinu a navenek můžu vypadat jako zbohatlická fiflena, co má všechno. Slyšela jsem to už mnohokrát. Ovšem pravda to není.  Sama sobě si přijdu odporná.. Moje špeky všude, kruhy pod očima, hnusnej nos, zadek za jakej by se ani Věstonická Venuše nestyděla - to jsem já.  A i když vím, jako zdravotník, že ostatní lidi jsou na tom hůře a mají strašná onemocnění, vím, že prostě mě ta moje postava trápí a dělá nešťastnou a stydím se, ale prostě je mi ze mě zle.
Musím přestat jíst. Musím jen cvičit a musím všem ukázat, že nejsem tlusťoch.
Víte.. jak jsem přibrala od loni, hodně lidí mě na to upozornilo. A prostě jsem slyšela věty jako "Přibrala si docela dost vid? Ale to nevadí, furt si sexy" nebo "To, že si přibrala, to ti vlastně sluší" nebo hůř "Ta Katka, vela pribrala co? " .. apod. To je to, když Vás někdo urazí, ale vlastně si myslí, že to udělal ještě hezky. A já s tím už žít nechci. Opravdu ne.
Jenže když jsem se snažila zhubnout - zdravě. Cvičit každý den ve fitku, chodit na Les Milles - Body Pump, Balance a na Yogu, běhat na páse a tak. Nic nepomáhalo. Stravovat se zdravě, jíst vesměs jen zeleninu a bílkoviny.. nic.  Prostě nejlepší dieta je nežrat a makat jak blázen.. A pokud jste byli schopni dočíst to až jsem - což máte můj obdiv :D . Tak uvidíte, že já se tentokrát nedám a půjdu si zatím. Půjdu si pro váhu 50kg zpět!
Mám motivaci, chci to nandat lidem co se mi smějou, že jsem přibrala. Chci se na sebe pyšně podívat a chci, aby člověk, co mi ublížil nejvíc, slintal nad tím, jak vypadám.
Děkuji za pozornost <3 :D

Komentáře

  1. Ahoj!
    Tak vítej zpět a snad se ti bude dařit, držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Neni to šílený, jak se to všechno pořád vrací? Ty myšlenky, nenávist vlastního těla... Už se tohohle nastavení v hlavě asi nikdy nezbavíme :(

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Day by day..