Parfémy

A v neposlední řadě ještě jeden příspěvek :)Ten se týká parfémů. Hodně z Vás je určitě dostalo k Vánocům, tak mě zajímalo, jak jste spokojené? Já sama mam sbírku 3 užasných parfémů:
1. Růžový ; Rumer Rose 2 od Lanvin
-Dle mého názoru je to krásná vůně pro ty, co mají radí spíše květové vůně. Protože z toho především se skládá. Není příliš sladká ani silná, ale má svůj specifický říz, takže když si ji stříknete na sebe dvakrát, tak stačí. Já jí mam ale hrozně ráda a jsem za ní ráda :)

2.Uprostřed ; Tresore od Lancome
-Je to příjemná vůně, která určitě neurazí. Jednou jsem si ji otestovávala v parfumerii a hned jsem věděla, že ji chci a taky se mi objevila pod stromečkem:D .. Je to jemná vůně a opět s růží, číli květová. Jsem na ně asi ujetá:D

3.Vpravo ; Aqua Di Gio Armani
-Tahle vůně mi sedí snad ale uplně nejvíc. Jsem s ní nejsevebedomější :) je to užasná kombinace jasminu, citronu a ja nevim čeho ještě :) Tuhle bych všem doporučila na 100% ..

A co si o tom myslíte vy?

Komentáře

  1. Aqua Di Gio Armani
    Mam už od léta, je úžasná amiluji ji.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám Euphorii a fakt ji zbožňuju, ráno si ji stříknu a ještě večer ji cítím.. :)
    A ještě k tomu, že jsi přestala být proANA.. prostě jedině dobře! Hlavně zdravě žít :) .. A miluju IKEUUU!! :D :)
    ***
    Na sladkostech teď neujíždím noo, už přes dva týdny jsem neměla nic sladkýho kromě medu a je mi fajn :)
    A chodím na osmiletej gympl, sice teprve do kvinty, ale taky už mám dost://
    Ale musíme to zvládnou ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dakujem za pochvalu :) som presvedcena ze si vahu budes bez problemov udrziavat a tie parfemy po voni poznam len jeden.toho armaniho a podla mna je tiez pekny.Lanvin som si vcera daky skusala ale neviem presne nazov bol taky fialovy ale najradsej mam burberry taku to co je v latke to je moja vona :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já vím zlatí,
    taky už jsem v tom "byla" a spadla jsem do toho. Pak pod výhrůžkami jsem musela přibrat, přibrala jsem cca. o 3 kila, což na to, jak jsem žrala bylo ještě málo.
    Taky mám skoro všechno zničené, vlasy se mi teda už zlepšily, i nehty, ale o mém vnitřním stavu raději nechci vědět. Menstruaci jsem na chvíli dostala, teď už zase nic. Budu doufat, že se objeví.
    Mám teď rozhozený metabolismus, proto nespaluju jak bych měla a musím trochu jíst, ale copak to jde?
    Právě proto, že bych přibrala jako prase nemužu. Zase tu jsou výhružky s nemocnicí, ale že tam prý teď určitě pujdu. Ale víš, kolik bych tam přibrala? Minimálně 10 kilo!

    OdpovědětVymazat
  5. Tresore mám taky :) voní překrásně! Nejlepší jsou ale stejně parfémy od LR...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Musím se vrátit...