12.1

Co se dělo:
Ahojky všem:)
Tak prozačátek chci říct, že nejsem pro ANA. už ne.. rozhodla jsem se tak k novýmu roku. Chci žít jen tak abych hubená byla, ale nepřeháněla to. Bude to hodně težký.. ale chci žit a ne si počitat každou kalorii a chci si dat, co doopravdy chci!:) takže budu ráda, když mě budete navštěvovat i na dále. Hodlám  zde psát o mode, ale i o jidle:) Prostě jen si udržet váhu na 56-58kg na 180cm :) A stále vás budu ale podporovat:)

A co dneska?
Vstávala jsem až na 8 :) protože jsem měla školu od 10. Takže parádička:) a byla ve škole jen dve hodky, abych mohla byt s tim svým:) Aspoň můžu říct, že dnešní den byl super, zašli jsme na čínu a dala jsem si dokonce i zmrzku! O.oo!:D no a pak jsem šla už jen domu a dělala něco do školy a zkoukla Pretty little liars - ja vim, ze to je serial pro pubertačky, ale když mě to tak nějak vtáhlo :D
Teď se chystám si na 30 minut zaposilovat a pak se vrhnout zase do učení..
Jinak jsem dneska v pokoji od rodičů objevila pozornost z moji milovaný IKEI




Komentáře

  1. Ahoj Katlyn :)
    moc se mi tohle tvoje rozhodnutí líbí a mám z něj opravdu radost!!! Myslím si, že člověk dokáže zůstat štíhlý i bez toho, aniž by od rána do večera počítal kalorie! Jak se nechá někdo ovládnout anou, tak už snad život není o ničem jiným a to je hrozná škoda!
    Mimochodem...na Pretty little liars taky koukám a to jsem starší než ty :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Musím se vrátit...

Day by day..