Otevření blogu..

Vítejte! :)
Musím se přiznat, že to není zcela poprvé, co jsem si založila blog. Předtím jsem si jeden vedla celkem dlouhou dobu, ale byl už o něčem, co pro mě nyní neni podstatné. Chci proto začít úplně odznovu.. Chci se konečně začít naplno věnovat MÓDĚ - každodenní outfity, co se mi líbí, postřehy a nápady, módní akce.
Také bych se chtěla zaměřit na další podobné téma a to KOSMETIKA - líčení, krémy, tipy.. A přesunout se i k dalšímu tématu, které mám velmi ráda a to je JÍDLO - recenze, recepty, vaření .. pak bych také zabrouzdala do kulturního světa, jako jsou FILMY, HUDBA, KNIHY .. a vše zakončila s mým životem. DENÍK, PŘÍBĚHY.. 

A pokud se vše podaří, jak má .. a vám se zde zalíbí, tak mi to bude ke štěstí stačit Až až :))

Your KATLYN
______________________________________________________________________________

Komentáře

  1. Moc děkuju za podporu :) jsem ráda, že jsi z toho venku. Co se týče toho sladkýho, taky s tim mám dost problém :/ když už jim, tak jim hodně a sladký pečivo (včetně sušenek). Ale neboj, ty si to můžeš dovolit. A jestli cvičíš, tak máš všechno v pohodě :) Určitě se můžem podporovat! Budu jenom ráda.
    Koukám, že máš novej blog, jak to teď bude s tim starym? Budeš psát spíš sem? Jinak mě móda taky strašně zajímá, jenom moc nevim, kde hledat zdroje a vůbec se celkově v tom všem nevyznám. A ráda bych. Takže se těšim na to tvoje pravidlo "pravidelnost" ;D

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj ráda bych se znovu spřátelila :) znáš mě i z fb- jsem tam jako Blanii L. :) přidávám si tě do SB :-* jsi moje inspirace:)

    OdpovědětVymazat
  3. jeee uz sa moc tesim na clanky inak rada by som zostala v sb :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Musím se vrátit...

Day by day..