12.4

Ahojky.)
Všimla jsem si, že si hodně z Vás už mě vyndalo z SB - asi proto, že jsem neaktivní, to mě mrzí, protože ja na vaše blogy určitě chodím :) To mi věřte.. a teď se i polepším)) budu se snažit víc komentovat atp:)
-> Fotka: Já v létě.. (když jsem měla o  3 kila méně)
Jinak jsem po nemoci -angína,antibiotika.. takže jsem moc nemohla polykat, ale chutě jsem měla i přes tu bolest!! Nechápu.. Aspoň mi váha ukazuje 57kg, což neni tak hrozné, BMI 17,5 :) S tim se dá přeci ještě pracovat.. Chtěla bych se zase vrátit k modelingu, asi zkusím jit na ten casting od Elite a nebo se znova domluvit s Bohemia models.. prostě začít mít z toho, co pro svou postavu dělam taky nejaký prospěch.. I když vím, že do modelingu bych musela ještě dooost shodit, jelikož moje momentalní míry jsou přesně: 90-60-90 .. takže s tim mým obřím zadkem je potřeba pohnout.. :D

Taky jsem plánovala, že si obnovým svou hnědou barvu nějakým přelivem.. ale bojím se, abych si je zbytečně neničila barvama.. uvidíme.)

No a jinak teda občas zvracím, občas nejím.. ale s tim zvracením už končím, jen se musím hlídat v jídle a neujíždět v noci na oříškách, brambůrkách a všech těch nechutnostech.. aspon, že v Mekáči jsem na jídle byla naposled..minulý rok :D

JIDELNICEK:
Snídaně: Muffinek domácí (30g)
Svačina: Kousíček veky(chlebíčková) se šunkou a sýrem
Oběd: kuřecí maso se zeleninou
Svačina: bílý jogurt (150g), skořice, lžička kakaa, lžička mandlí
Večeře: tuňakový salát (tunák, čín. zelí, rajče, okurka, trochu bíleho jogurtu a strouhaného sýra)

KJ: 3000
Sacharidy: 40g

Komentáře

  1. ale no tak kočko, na modeling nemáš co shazovat :* máš perfektní postavu a ty míry ti může každá ženská závidět! :) rozhodně zkus nějaký casting, držím ti palce ;)) ! jídelák je krásný jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Katlyn, strašně mi tvůj blog chybí, tak bych se chtěla zeptat, jestli bys nechtěla obnovit spřátelení :) Byla bych moc ráda :) PS: Dříve nick Estella :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Musím se vrátit...