6.10

Já vím, že se furt vracím a slibuju, jak zhubnu a jak zase začnu. Ale je už pro mě začátek školy ( jsem na vysoké- FSV) a tak s tím chci začít i novou eru svého hubnutí. Celou dobu jen jím a zvracím, pak zase rano a dopoledne nežeru a večer mám návaly žravosti v podobě chipsů a oříšku !!! S tím musím zkoncovat. Nejenom, že začnu řádně cvičit - 3x týdně chodit na cvičení a každý den večer 30minut posilování (krom dnu, kdy bude cvičení), ale taky jsem si pořídila nové oblečení a objednala drahou kabelku Armani, proto, abych byla motivovaná vypadat dobře!
Jídelníčky si sem budu psát taky každý den a k tomu ještě svoje fotky OUTFITŮ -> abych blog udělala i trošku modnim blogem. A také jsem budu přidávat recepty o vaření a tak ;).. doufám, že si zase najdu nějaké spřízněné duše a budu se s nimi navzájem motivovat!

Váha: 59kg ; 178cm
JIDELNICEK 6.10
Snídaně: 2 knackebroty, šunka, 20% eidam, paprika
Svačina: 30g smetanového krému, 40 malin
Oběd: 120g přírodního kuřecího, 50g bramborové kaše
Svačina: OVOFIT višnový
Večeře: 140g kuřecí maso se zeleninou

Kcal: 750
Sacharidy: 45g
Vláknina: 10g
Pohyb: 400kcal


Komentáře

  1. TO začarované kolo (začít-podělat to - znovu začít...) moc dobře znám.
    Dnešní jídělák je moc fajn :)
    Nespřátelíš?

    OdpovědětVymazat
  2. KATLYYYYYYYN.
    Dneska se to ve mě zlomilo. Znova, nevím, jestli si na mě pamatuješ, párkrát jsme si psaly, Jenn, nebo Glory, to už je jedno, dneska jsem znovu zavítala na Klarissu. Ano, už jsem to dál nevydržela. Začínám znovu. Úplně. Začala jsem zase objevovat všechny blogy, když jsem tě našla, málem mi vhrkly slzy do očí. Jsem tak ráda, že jsi pořád tady, vlastně že pořád pokračuješ. Strašně, fakt strašně mi to chybělo. Jestli budeš mít chuť, ozvi se: jenn.46@hotmail.com
    měj se krásně, Jenn:)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Musím se vrátit...

Day by day..